21.KOLO NZŠL

finalisti 21. kola

V poslednom kole tejto sezóny NZŠL sa víťazom stal Noro, keď vo finále porazil Milana Seneše, čím sa mu podarilo predrať  na tretie  miesto našej dlhodobej tabuľky.

Víťazom sa stal Andrej Jung, keď z dlhodobého hľadiska podával najvyrovnanejšie výkony. Na druhom mieste sa umiestnil Richmond a tretí je Noro Keszi. V tejto sezóne náš prišlo navštíviť celkovo 71 hráčov. Vďaka patrí hráčom nie len z NZ, ale aj hráčom z BA,NR,KN,Zemného  a ostatným. Pravidelne sme mali cez 25 hráčov čo je oproti minulosti určite posun vpred. Niečo málo k štatistikám:Najviac bíng- 29 Andrej Jung, Najvyššie zavretie- 164 Paľo Drahoš, Do 18 šípky- 20x Noro Keszi, Do 15 šípky- 6x Andrej Jung, Do 12 šípky- 1x Noro Keszi, Najviac zavretí bullom- 6x Andrej Jung, najviac zavretí 100+ 7x Marek Hlavatý. Plná účasť– Márk Banszki, Zsolt Domanizsa,Tibor Cselka

Finálový turnaj nám začína o 11:00, keď ho otvorí Best of the rest. Formát hrania bude riešený na mieste podľa počtu hráčov. Taktiež bude prebiehať nová voľba komisie, takže kto má  záujem môže sa prihlásiť. TOPKA bude začínať po skončení základných skupín a vyhlásení ocenených za sezónu nie skôr ako  13:00.

Skupina A- Jung, Hlavatý, Domanizsa, Jozaf, /Martinček, Banszki/

Skupina B- Paál, Keszi, Polák, Jóba, /Martinček, Banszki/

Všetkým, ktorí sa podieľali na fungovaní ligy srdečne ďakujeme a tešíme sa na jarnú časť NZŠL.

zápis-21-.kola