17.kolo NZŠL jar 2018

V počte 26 sme odohrali už 17. kolo jarnej časti NZŠL. Koniec jarnej časti sa blíži a stále nie je jasné kto bude súčasťou najlepšej desiny a bude mať tým pádom prednostné právo na účasť v turnaji TOP10.

Stúpajúcu formu výhrou v skupine potvrdil Rado a podarilo sa mu prebojovať až do semifinále, kde však už nestačil na Mareka. V druhom semifinále si to rozdali Radov kolega zo skupiny Vlado a jednotka ligy Andrej. Andrej potvrdil úlohu favorita a postúpil do finále.

Vo finále sa tak stretli po dlhšej dobe Marek s Andrejom. Andrej mal pri zatváraní istejšiu ruku a stal sa tak víťazom 17. kola.

Do konca jarnej časti ostávajú už len dve kolá a semifinálovou účasťou sa Rado prepracoval už na 10. miesto celkového poradia. Avšak rozdiel medzi 9. a 13. miestom je len 49 bodov, čiže nič nie je ešte isté… Vyrovnané výsledky majú dve kolá pred koncom aj zatiaľ 6. Maroš so 7. Tiborom a tak isto je to tesné aj medzi 4. Tamášom a 5. Zsoltim. Norbertovu neúčasť využil Marek a vrátil sa priebežne na 2. miesto. Na 1. mieste je s dostatočným náskokom Andrej a pokiaľ Marek alebo Noro nehodia devinu, mal by obhájiť svoje víťazstvo z jesennej časti NZŠL.

O týždeň sa stretneme pri treťom Funny kole v jarnej časti. Predošlé dve vyhral Norbert. Podarí sa mu skompletizovať Funny hatrick?

2018_jar_17