NZŠL jeseň 2018 – 5.kolo

5. kolo bolo prvým doublovým kolom v jesennej časti NZŠL a prišlo si ho zahrať 20 šípkarov. Bonusové body získané v tomto kole sa započítavali do bodovacej tabuľky dvojnásobne.

Pred začiatkom bojov v skupinách sa hlasovalo o budúcnosti Funny kôl. Keďže drvivá väčšina prítomných bola za zrušenie, Funny kolá sa v jesennej časti hrať nebudú!

Padol ešte návrh presunúť 9. kolo z utorka 30. októbra na pondelok 29. októbra, keďže 30. októbra je jednorazový štátny sviatok (100. výročie prijatia Deklarácie slovenského národa z 30. októbra 1918 v Turčianskom Sv. Martine). O tomto sa ešte bude hlasovať na ďalších kolách a bolo spustené aj hlasovanie na Facebooku.

Teraz už k priebehu 5. kola… Odohrali sme ho v štyroch skupinách a z každej postupovali do vyraďovacej časti dvaja najlepší. Peknú hru v skupine predviedla Monika, keď sa jej podarilo poraziť oboch Vladov a len málo chýbalo, aby postúpila do pavúka.

Finále si napokon zahrali Marek a Vlado. Víťazom prvého doublového kola sa po výsledku 4:1 stal zaslúžene Vlado a potvrdil tak výbornú formu v jesennej časti.

NZŠL - 2018_jeseň_05