NZŠL jeseň 2018 – 7.kolo

Siedmeho kola jesennej časti sa zúčastnilo 20 šípkarov, ktorí boli rozlosovaní do štyroch skupín. V skupinách sa hralo na 3 víťazné legy a postupovali dvaja najlepší z každej skupiny.

Tento formát (17 až 20 hráčov) prináša so sebou dlhšie trvanie bojov v skupinách. Nie len z tohto dôvodu by sme Vás chceli požiadať, aby ste sa zapisovali do turnaja až vtedy, ak ste schopný odohrať všetky svoje zápasy v skupinách a v prípade postupu aj v pavúku.

Teraz už k samotnému priebehu 7. kola… hneď na začiatku by som chcel vysloviť obrovský obdiv Monike, ktorá cestovala k nám aj napriek tomu, že nie je úplne fit a turnaj odohrala celý bez výhovoriek 👍🏻

Parádne zavretie 158 nám v skupine predviedol Mirec. Zahanbiť sa nenechal ani Libor so 153. Tomu turnaj vyšiel parádne, v skupine stratil len dva legy a aj v pavúku predviedol vyrovnanú hru, vďaka ktorej dokázal ovládnuť 7. kolo bez prehry. Vo finále porazil Mariána 4:1.

Nakoľko sa nám podarilo už dať dokopy všetky náležitosti potrebné k streamovaniu zápasov, môžete si pozrieť záverečné zápasy siedmeho kola aj doma 🎬

Tabuľky s výsledkami  🎯

NZŠL - 2018_jeseň_07