NZŠL jeseň 2018 – 18.kolo

Až piati nováčikovia z Čalovca obohatili svojou účasťou 18. kolo NZŠL. Po úvodnom prípitku na zdravie oslávenkyne Eriky sa začali boje v štyroch skupinách.

Nasadeným hráčom sa v skupinách nedarilo podľa ich predstáv, keď až dvom sa ani nepodarilo postúpiť do vyraďovacej časti a dvaja skončili druhí. Paradoxne ani víťazi skupín nevyužili svoju šancu na predpokladaný ľahší postup, keď až traja prehrali hneď v prvom kole.

Z nováčikov príjemne prekvapili Palo Bohuš, ktorý vyhral skupinu D a vypadol až v štvrťfinále s finalistom Igorom a taktiež Gejza Lenárt, ktorý tesne prehral v semifinále s Tamášom.

Finále sľubovalo vyrovnaný zápas, ale skutočnosť bola iná. Igor sa po slabších skupinových zápasoch rozohral, jasne ovládol finále 18. kola a mohol sa tak tešiť zo svojho prvého vyhratého kola v NZŠL.

Čakajú nás ešte dve kolá a skončí sa jesenná časť ligy. Tí, čo ešte nemajú zabezpečenú potrebnú účasť, aby sa mohli zúčastniť turnajov TOP8 a Best of the Rest, majú ešte teda príležitosť to stihnúť. Viac o záverečných turnajoch sa dozviete v sekcii pravidlá – jeseň 2018.

Tabuľky:

NZŠL - 2018_jeseň_18