NZŠL jar 2019 – 13.kolo

13.kolo jarnej časti bolo celkovo 200.kolo od založenia NZŠL. Úvod sme preto pojali slávnostne a spoločne sme si na toto jubileum pripili. Ďakujeme touto cestou Pivárni Aréna za úvodný prípitok a Erike za chutné pohostenie 😉

Zahrať si prišlo až 38 milovníkov šípok a sme radi, že boli medzi nimi aj dvaja nováčikovia 👍🏻

Prekvapením kola bolo určite Marekovo posledné miesto v skupine. Jeho slabú hru využil na víťazstvo v skupine Laco Kincso, ktorého zastavil až v štvrťfinále Tamáš.

Prvé semifinále obstarali Igor a Riči. Riči otočil vo štvrťfinále zápas proti Norovi z 0:2 na 3:2. Povzbudený týmto obratom porazil nakoniec aj Igora 4:2 a prebojoval sa tak do druhého finále po sebe.

Druhú semifinálovú dvojicu tvorili Libor a Tamáš. Libor mal za sebou ťažký štvrťfinálový zápas proti Ferovi a na semifinále mu už nezostalo dosť síl. Tamáš vyhral 4:1.

Vo finále Riči, ktorý aj v tomto kole podobne ako aj v predošlom nahádzal najviac bonusov, nestačil na Tamáša a prehral 1:4.

Keďže malo toto kolo poradové číslo 200, prinesieme Vám v samostatnom článku štatistický prehľad o tom, čo sa za túto dobu trvania ligy udialo 🎯

NZŠL - 2019_jar_13