8. kolo NZŠL jeseň 2019

🥁Tramtadadá….rekapitulácia 8. kola priatelia😉🎯

V utorok 22.10. sme sa stretli na ďalšom kole NZŠL v počte 26 hráčov. Zahrali sme si do sýtosti v 4. skupinách po 6-7 hráčov. Skupinové fázy boli zaujímavé, prelínali sa slabšie aj silnejšie zápasy, troška oneskorená bola A skupina na ktorú sa čakalo🤷‍♂️, ale aj napriek tomu sme finále zvládli do 22:30  👏👏👏 svoje skupiny vyhrali: Bilka, Keszi, Stefankovics a Jung. Zo skupín postupovali 4, takže nič nebolo stratené🤞 do semi sa po tuhých bojoch prebojovali a zahrali si Czucz vs Szigeti(4:1) a Keszi vs Bilka(4:2), oba zápasy boli veľmi napínavé, v prvom semi chalani hrali super nabúchané šípky😉(písal som to, 3 x 180 a 3 x 18 šípka😀) v druhom semi sa Doktorovi Keszimu opäť “nechcelo”… (už od skupiny mu liezlo na nervy čakanie). Ako býva jeho zvykom, prehrajkal sa jemu vlastným, znudeným spôsobom až do finále🤣🤣🤣 Tu ho čakal už nabudený, skvelo hrajúci Tomy “The BAKER” 🥧(preklad Pekár) 🥧Czucz😉. Finále sľubovalo, buď krátky proces zo strany Tomyho, v podobe legov do 15 tej a 18 tej, prípadne nejaké to bingo, alebo lenivé 100,140 ky a občas bingo od Norbiho korenené zatváraním cez 2-3 double🙉🙈🙊 Nuž a dostali sme vlastne všetko spolu v jednom zápase😀 Tomy si robil svoje a Norbi taktiež 🤷‍♂️ výsledok 4:3 pre Norbiho. Keby sme hrali viac legov, len by sa to prelínalo hore a dole. Každopádne super hra!!! Otázka na Norbiho: Už nám konečne povieš, aké žerieš tabletky?🤔 a inak gratulujeme😉🎯
Okrem toho nemôžem nespomenúť a schválne som si to nechal na koniec,(lebo viem kamarát, že už sa nemôžeš dočkať aby si to videl na vlastné oči 🥳🥳🥳)

Takže…😉… v minulom článku zo 7. Kola som sa pýtal: Kto ešte túto sezonu nebol 1. V tabuľke? 😆😆😆 a úplne najviac z nás všetkých po tom túži?🙊🙊🙊 (podľa mňa si to aj zaslúži😉robí pre to všetko čo sa dá a ja osobne mu fandím veľmi🤘🤓) odpoveď je:
Aaaaaano!!!
Tento týždeň bude kraľovať nášmu rebríčku 🚑Gergely Szigeti🚑 GRATULUJEME!!!
Tvrdo na sebe makáš a šípky miluješ🎯❤️✊️ tak si to uži😉
Priatelia, to bolo z rekapitulácia všetko, vidíme sa opäť v utorok v 9 tom kolo NZŠL 🤓

🎯Good Darts🎯

8koloo