20.kolo NZŠL jeseň 2019

Článok, vety, slová, písmenká…Kde začať…? Ťažko sa mi píše, keď jedno oko sa smeje a druhé plače? 🤔
Neúspech jedného znamená úspech iných, to je šport a život.😉
Začnem teda ako začínajú staré dobré príbehy…
“Kde bolo tam bolo, bola raz jedna liga. Mocná to Novozámocká Šípkarská liga!”🎯❤️🏆

Posledné 20te kolo tejto sezóny sa nás zišlo 24 hráčov a o dôležitosti tohto kola svedčí aj brutálny počet hodených bonusov 49kusov pffff BOMBA!!! No poďme pekne od začiatku. V úvode sme si zaspievali naposledy v tejto sezóne “Veľa zdravia šťastia …” nášmu Babínkovi a privítali daľšieho sľubného nováčika tentoraz  z radov policajného zboru Petra Vodičku. Utvorili sme 4 skupiny po 6 hráčov, jedna skupina bola priam na infarkt. Zišli sa v nej mená: Polák, Bilka, Czucz, Břeň, Bohuš, Stefankovics🤷‍♂️tu sa v skupinovej fázy zrodili aj dve najväčie prekvapenia, keď nepostúpil vtedy aktuálne tretí Vlado Polák a medzi takýmito menami sa dokázal presadiť a vyhrať skupinu šípkarský nováčik Daniel Břeň🤭 Musíme sa chlapsky priznať, že sa nám stala jemná patália pri nasadzovaní do skupín, keď sme tak nejak nenasadili vtedy ešte stále 4ho v poradí Igora. Týmto sa ti ospravedlňujeme v mene NZŠL, sme len ľudia a stalo sa to Ferkovi prvý krát. Ďakujeme, že ste to vzali v pohode. Zvyšné 3 skupiny ovládli Jung, Szigeti, Keszi. Osemfinále: Spomeniem Norbiho, ktorý prehral s Martinom Kajanom 1:3, ale ešte stihol pre seba ukradnúť trofej z tejto sezóny zatvorením 164! (Fakt ma vytočil, som myslel že mojich 161 je víťazných🤔) ostatné zápasy prebiehali hladko, i keď najtesnejším rozdielom skončil zápas Jung vs Czucz za dramatického zatvárania na 3:2 z mojej strany.
Štvrťfinále: tu sa o prekvapenie postaral Szigeti, keď skončil na šípkach Bohuša 1:3. Igor preletel cez Kajana hladko 3:0, Marosi cez Mezeia 3:1 a ja som sa opäť stretol s Ferkom Šulcom 3:1. Blížilo sa semifinále. Zápasy mali utvoriť Bohuš vs Bilka a Jung vs Marosi.
Zrazu sa však ozýval z chodby šum rozhovorov a zbesilé listovanie v papieroch🤔 ( neprikladal som tomu veľkú pozornosť..)
Semifinále: Igor opäť preletel aj cez Paliho Bohuša hladko 4:0 a ja som D1 zavrel na 4:1 nad Atillkom Marosim. (Cítil som vo vzduchu malinkú nádej, Gergely vypadol skôr ako som myslel a predsa len nahádzal som hoooodne bonusov, čo keď…? Ale nie je to jedno, skúsim poraziť Igora a zahrať 2-3bonusy a budem spokojný🤷‍♂️, ANI náhodou som netušil, že všetci ostatný už majú spočítané, že stačí vyhrať finále a pridať 8bodov na bonusoch😬 lebo rozdiel bol pred finále, len 17 bodov a 18 stačí na obhájenie Majstrovského titulu!!!!🏆)
Finále: Jung vs Bilka
Aké nostalgické, presne v 20tom kole minulej sezóny sme si spolu zahrali a ja som sa stal 3tí krát víťazom ligy🙏
Igor odvtedy prešiel dlhú cestu a jeho výkon sa rapídne zlepšil. Je to fakt “Jumper”, lebo skočil do tejto hry naplno a dnes patrí do top 20ky na Slovensku. Zápas: v prvom legu som nezavrel 3 šípky, v dalších dvoch som sa nedostal na dabla, stihol som upraviť na stav 1:3 a opäť som premárnil 3 šípky na dabla a Igor zaslúžene zvíťazil👍👏👍 Gratulujem
…a rozprávky o zázračnom zvrate v tabuľke o boj Majstra ligy bol koniec priatelia. (nakoniec je rozdiel medzi 1. a 2. miestom 16bodíkov🤣.🏆 Sláva víťazom a česť porazeným🏆🎯❤️

Bola to najzamotanejšia sezóna, aká tu kedy bola. Vzlety aj pády starých harcovníkov, mladé pušky mieriace presne, kopa nováčikov, ktorý zaujali a prekvapili, talenty o ktorých ešte budete počuť! Toto všetko a mnoho ďaľšaieho sa udialo v našej lige pri účasti celkovo 71 hráčov. A najlepším v tejto snáď najťažšej sezóny bol zaslúžene Gergy Szigeti. Veľká gratulácia.  Verím, že nová sezóna bude minimálne taká dramatická a zaujímavá, ako bola táto.

Pokochajte sa finálnymi výsledkami nižšie a nezabudnite, že túto sobotu 1.2.2020 sa v pivární Aréna na Nábrežnej 1 v Nových Zámkoch uskutoční finálna po ligová párty v podobe turnajov:

TOP 10-presné info k turnaju nájdete v pravidlách NZŠL na našej internetovej stránke.
(hráči, ktorý sa umiestnili na prvých 10tich miestach v tabuľke a spĺňajú minimálne 10 účastí na ligových kolách. Ak by sa niektorí z nich nemohli z nejakého dôvodu zúčastniť tohto exkluzívneho turnaja, dajte nám v priebehu štvrtka vedieť, aby sme mohli kontaktovať dalších v poradí. Nezabudnite vrchný dresscode je povinný)
Nominovaní Hráči Top 10:
Szigeti, Jung, Bilka, Polák, Marosi, Czucz, Šulc, Hlavatý, Bohuš, Varga

Best of The rest – taktiež popis turnaja nájdete v našich pravidlách na webe NZŠL

Registrácia do oboch turnajov je od 🎯13:00 do 14:00h (osobne v Aréne, alebo telefonicky u Ferka Šulca, štartovné sa do turnajov neplatí)
🎯14:00 bude prebiehať slávnostné vyhodnotenie ligy a udeľovanie cien.
🎯Občerstvenie bude zabezpečené v podobe chutného gulášu.

🎯Výsledky NZŠL sezóna Jeseň 2020

👑Majster Ligy: Gergely Szigeti🥇
(20 účastí/882 bodov)

🏆Prvý vicemajster: Andrej Jung🥈
(19 účastí/866 bodov)

🏆Druhý vicemajster: Igor Bilka🥉
(13 účasti/711 bodov)

Andrej
🎯Bonusové súťaže:
(V niektorých bonusových súťažiach sa môže stať, že viacerí hráči majú v jednej kategórii rovnaký počet bonusov, tu sa riadime pravidlom, že vyhráva ten kto dosiahol víťazný počet ako prvý)
🎯Najviac hodených Bíng 180/171
🎖Szigeti Gergely 16ks
(16ks Jung,16ks Czucz)

🎯Najvia zavretí do 18tej šípky:
🎖Andrej Jung 40x

🎯Najviac zavretí 100+
🎖Andrej Jung 12x

🎯Najvyššie zavretie
🎖Norbert Keszi 164!

🎯Najviac Zavretí bullom
🎖Igor Bilka 9x

🏵Cena FairPlay🏵
(špeciálna cena za extra prínos pre ligu)
dozviete sa v sobotu😉

🎗plná účasť🎗
(Túto poctu v podobe zníženého vstupného na celú nasledujúcu sezónu si zaslúžia iba tí najvytrvalejší a pre nás najcennejší hráči, pretože odchodiť všetky kolá je obdivuhodné a Ďakujeme Vám za to👏👏👏)
Sú to: Gergely Szigeti, Marián Mezei, Jaroslav Vrabec a Zsolty Czápa.

🏵Príspevok na cestovné🏵
(Jednorázový príspevok dostanú hráči, ktorí nepochádzajú priamo z NZ a prišli k nám 10 a viac krát na ligové kolo, merajú cestu k nám a za to sme vďační.)

👨🏻‍💻Posledné slová tejto sezóny z mojej strany:
Dúfam, že sa Vám priatelia moje články a rekapitulácie páčili 😀a ak nie, ďakujem, že ste ich pretrpeli v zdraví 🤷‍♂️ Tak či tak, Vás s nimi budem bombardovať aj v ďaľšej sezóne Jar 2020😉
Buďte happy a good darts🎯😘

👨🏻‍💻And🎯rej❤️

https://www.youtube.com/watch?v=v_g2pdNrPx0