NZŠL 5.kolo Jar 2020

5.Kolo, ako za starých čias🎯

Vitajte pri rekapitulácii ďalšieho kola NZŠL, priatelia!
V utorok 3.3.2020 sme sa stretli v našom šípkarskom svätostánku, Pivárni Aréna🎯 v počte 31 súťažiacich a z toho dvaja nováčikovia: Karol Janczo a Zoltán Simon. Ďakujeme za vašu účasť a hádam sa budeme vídať častejšie.
Tento počet hráčov nám nastavil systém hrania na 6 skupín po 5 5člených skupín a 1 6členú skupinu. Systém na toto kolo bol prvý krát v tejto sezóne DI-DO a tak nás čakali krušné chvýle nie len pri ukončovaní legov, ale aj hneď pri začatí hry. Niekomu išlo lepšie otváranie, niekomu zatváranie, niekomu ani jedno🤷‍♂️ Klasické rozhovory o tom, ako niekto nevedel otvoriť, ale nakoniec súpera dohnal na dabloch a zo šťastím leg ukradol. Taktiež príbehy o kopcoch bonusov, ktoré ušli len o chlp🤷‍♂️ atď., atď. …., veď sa predsa poznáme😀 Postrehol som veľké zlepšenie najmä u nováčikov Obranca a “ppč” Vodičku (ospravedlňujem sa za neúmyselné hanobenie tvojej hodnosti, ale fakt som zabudol ako sa píše, takže u nás už budeš navždy ppč🤷‍♂️😀✊️). Toľko k úvodu a teraz prejdeme k holým faktom.
Svoje skupiny ovládli: Szigeti, Bohuš, Kameň, Keszi, Bilka, Šulc. Z baráže v podobe 701ky sa zachránili: Jung, Vodička, Juhász a Miško Kajan.

Pred 701kou sme si však užili ešte “Rýchle Prachy”, kde Vrabec vyžreboval svojho kamoša Mezeia a ten si vyžreboval 60ku, ale nedal a tak budúci týždeň hráme o 60€+ bonus 100€, pekná sumička za 3 jednoduché šípky🤣, hej hej ťažké to je keď o niečo ide a všetci na vás čumia a ja to online kamerujem😛, nuž show je show a šípky sú aj o tom🤷‍♂️👍🎬 Vráťme sa teda k turnaju…

V osemfinále po kontroverznom zápase Norbi porazil “mňa” 3:1, Kameň prehral s Vargom tiež úplne nepochopiteľne 2:3(vzadu to bolo zakliate), ďalšie tesné zápasy boli aj Martinček vs Bugár 2:3 a aj Mezei vs Polák 2:3. Zvyšné zápasy si favoriti ustrážili a prehupli sme sa tak do štvrťfinále.
Tam výsledky zápasov hovorili jednoznačne. Po dlhom čase sa nedostal ďalej náš úradujúci majster Szigeti, ktorý narazil na Poláka. Semifinále utvorili dvojice: Keszi vs Bilka a Polák vs Bohuš. Oba zápasy sa rozhodli až v poslednom siedmom legu výsledkom 4:3 pre Kesziho a Poláka. Finále bolo pre nás služobne starších hráčov NZŠL trochu “retro”, keďže kedysi, keď k nám nechodilo toľko cezpoľných hráčov(čomu sa neskutočne tešíme🙏❤️) to bývala jedna z tradičných finálových dvojíc. Výsledok? 🚂Rušňovodičovi Vladkovi už trošku došla para a 💉Norbert zaprel všetky svoje choroby, vrátane novinky vybrujúceho palca na pravej ruke💪 a zvíťazil 4:1🎯👍 Gratulujeme!!! Vidíme sa opäť v utorok na ďalšom kole NZŠL a dovtedy dávame do pozornosti fajnový turnajček už túto sobotu v Čalovci🎯👍 bližšie info u Paliho Bohuša. Príjemný zvyšok týždňa priatelia 😉

NZŠL 5.kolo jar 2020