8.kolo NZŠL

“Výhra poteší, prehra naučí…”
Rekapitulácia 8.ho kola
23.6.2020 sa nás zišlo v tradičný utorok v Aréna Pube krásny počet 24 šípkárov. Toto ideálne číslo nás oslobodilo od 701ky, rozdelilo do štyroch skupín po 6 hráčov z ktorých postupovali prví štyria zo skupiny. To však predbieham, opäť sme mali juniora a naše dve blondínky. Po 100 rokoch sa objavil aj náš zatúlaný synček Paťko Molda. V úvode sme oprášili náš spevokol a zanôtili “Veľa zdravia, šťastia…” nášmu Lukášovi Pekarovičovi. Svoje skupiny najlepšie zvládli: Jung, Polák, Keszi a Bilka.
Rýchle prachy
Naša šípkársko-finančná záležitosť konečne spoznala svojho prvého výhercu Marka Bánszkeho, ktorý si vytiahol 42 a hodmi 15-17-10 si zarobil 80€!!! Gratulujeme!!!
Osemfinále:
Tu sa prekvapenia rodili ako na bežiacom páse, Szigeti zo 4tého miesta v skupine sa dostal na súboj ku mne a na prvý pohľad jednoduchému priebehu, keď prehrával 2:0, zachoval chladnú hlavu a zvrátil výsledok vo svoj prospech na 3:2. Ďalším prekvapením bolo vypadnutie Bilku s oslávencov Pekarovičom 2:3. Czápa si zahral famózne už v skupine, keď prehral iba so mnou 1:2 a v pavúku porazil Šulca troma zavretím 3x do 24 šípky.
Štvrťfinále
Táto časť pavúka bola veľmi jednoznačná, zápasy končili pre favoritov jednoznačnou výhrou zväčša 3:0 až na zápas v ktorom pre zmenu zahviezdil Czápa, ktorý ukončil pôsobenie oslávenca Pekaroviča 3:1.
Semifinále:
Slabší výkon, než na aký sme zvyknutí predviedli Keszi vs Szigeti 4:2. Nuž nedá sa stále. V druhom zápase Polák ukončil spanilú jazdu Czápu, rýchlou výhrou 4:0. Vladko aj napriek meškaniu na ligové kolo preletel až do finále…
Finále:
Keszi vs Polák
Opäť dvaja kmeňoví hráči našej ligy.
1:0, 2:0, 2:1, Norko začal vymýšľať…,
2:2, Norbi chcel opäť zafrajeriť, nevydalo… 2:3, a Polák už výhru nepustil a zvíťazil 2:4. Nuž, Vladkov vláčik síce prišiel na kolo neskoro, ale priniesol ho až do víťazného konca. Gratulujeme!!!
Vidíme sa opäť na poslednom tohto-sezónnom kole budúci utorok.
Kto má chuť si zahrať šipky na vyššej súťažnej úrovni…nech sa páči v piatok začína Slovenský pohár v Brezne. Tak len do toho 😉 Čaute
https://www.youtube.com/watch?v=_Q2QUviVTzk