NZŠL 2020 10.kolo

V utorok pokračovala sezóna NZŠL svojim 10.kolom na ktorom sme privítali 21 šípkarov. Hralo sa systémom DI-DO, takže sme ku klasickým výhovorkám „nevedel som zatvoriť“, pridali „nevedel som otvoriť“.
Ešte pred začiatkom ligy, sme si vyhodnotili Letnú Ligu a ocenili najlepších – 1.miesto Andrej Jung, 2.miesto Fero Šulc, 3.miesto Igor Bilka – GRATULUJEME!!!
Späť ku kolu. Svoje skupiny ovládli Martišek, Šulc, Polák a Jung. Po skupinách sme si zahrali hru „rýchle prachy“ ,kde bol vyžrebovaný Feri „Ovca“ Martinček. Číslo 54 bolo hrateľné, ale druhá šípka z Feriho rúk mierila mimo terča, takže v ďalšom kole nám bank narástol na 30 eur.
V osemfinále bez väčších prekvapení a tak sa nám do štvrťfinále prebojovali Martišek proti Obrancovi, kde sme boli svedkami prekvapenia, keď mierne favorizovaný Dalibor nestačil na celý večer skvelo hrajúceho Peťa Obranca, Fero Šulc si ľahko poradil s našim juniorom Ferencom Molnárom, Vlado Polák rovnako bez problémov vyradil Laciho Baranaya a v poslednom štvrťfinále sme mali súboj gigantov Jung vs Szigeti. Ako to u týchto skvelých a zanietených šípkarov býva zvykom, bojovalo sa až do konca, kde lepšie nervy udržal Gergely a postúpil najtesnejším výsledkom. Semifinále: Šulc – Obranec – skvelá hra oboch hráčov, ale Fero stále o niečo navrch a svoj výkon okorenil zavretím „Big Fish“, čo sa mu podarilo ako prvému v rámci bežného kola ligy v histórií NZŠL (Norbi Keszi je potom ten pán, čo ju ako prvý hodil v rámci turnajov a líg organizovaných NZŠL – na Topke). V druhom semifinále už Polák rozbiehal svoju mašinu stále viac a skvelým výkonom vyradil aj obhajujúceho Majstra NZŠL Szigetiho. Vo finále začal lepšie Fero Šulc, ale za stavu 2:1 nevyužil možnosti zvýšiť náskok, Vlado dorovnal a ovládol finále. Gratulujeme
Ďakujeme všetkým za bezproblémový priebeh a vidíme sa opäť v utorok (8.9.) na lige.

NZŠL-10.kolo