NZŠL jeseň 2021 – 1.kolo

Ahoj šípkari, v utorok 14.9.2021 sme sa dočkali prvého kola jesennej časti našej ligy v nových priestoroch sídla nášho klubu v reštaurácií Bažant. Do nových pekných priestorov nás prišli podporiť aj známi Zámčania, momentálne poslanci mestského zastupiteľstva, bývalý úspešný hádzanársky reprezentant Tomáš Stráňovský a legenda športového (futbalového) komentovania Laco Borbély. Začali sme exhibíciou medzi týmito dvoma známymi osobnosťami nášho mesta, kde si obaja zahrali 9-šípkový rozstrel a hadzanárska ruka mala predsa len trocha navrch pred kopacou technikou.

Po úvodnej ceremónii a zrekapitulovaní fungovania našej súťaže sme sa pustili do bojov v novej sezóne. 1. Kola sa zúčastnilo 37 hráčov, mali sme troch nováčikov: Martina Chudého a chlapcov z NZ TV, ktorí s nami prežili celý večer, Richars Prutkay a Edo Matiko. Rozdelenie do 8. skupín zaručilo postup len dvom hráčom do play off.

Po skupinovej časti sme opäť spustili hru „Rýchle prachy“. Vyžrebovali sme Karesza Janszó, ktorý svoju úlohu splnil a odniesol si prvé bonusové peniažky v tejto sezóne. Po tejto príjemnej prestávke sme sa pustili do pavúka, ktorý vyústil až do finále medzi Gergelyom Szigetim a Daliborom Martiškom. Za zmienku stoja určite semifinálové účasti Ďurkoviča, ktorému šípky chutia poslednú dobu a takisto Tomiho Czucza, ktorý ukázal, že šípky napriek kovidovej prestávke nezabudol hrať.Obhajujúci Majster NZŠL z poslednej sezóny, Gergely Szigeti si vo finále so súperom poradil hladko 4:1 s priemerom avg. 70+ na 3 šípky, GRATULUJEME.

Za zmienku ešte stojí účasť až troch šípkarok (Monika,Veronika a Orsolya) a krátka návšteva drahých polovičiek členov nášho vedenia Ferka Šulca a Vlada Poláka (tie zatiaľ stále hľadajú cestu k aktívnej účasti na našej lige). Nuž podpora je dôležitá a nový začiatok znamená nové možnosti. Všetkým, ktorí si k nám opäť našli cestu ďakujeme a dúfame, že sa Vám bude u nás páčiť. Víťazovi 1. Kola GRATULUJEME a tešíme sa na ďaľšie kolo.

Andrej

NZŠL - jeseň 2021 - 1.kolo