NZŠL jeseň 2021 7.kolo

Rekapitulácia 7. Kola NZŠL V utorok sme sa stretli v počte 28 hráčov. Privítali sme nováčika zo Šurian Romana Fialku. Rozdelili sme sa do 4ch skupín po 7 hráčov. Krásny bonus v podobe 11tej šípky zahral Szigeti v úvodnom zápase. Hráči sa nám po prestávke, vynútenej pandémiou rozohrávajú, keď v tomto kole padlo úctihodných 41 bonusov. Svoje skupiny najlepšie zvládli Keszi, Kurdi, Szigeti, Jung. K nim postupovali ďalší 3ja v poradí do KO pavúka.
Po základnej časti sme si oddýchli pri sledovaní hry Rýchle prachy. Szigeti vyžreboval nováčika Fialku, na toho to bolo trochu zhurta a tak sa hneď druhou šípkou prehodil.
Prvé kolo KO pavúka prebehlo vo veľmi nervóznom štýle. Takmer každý z hráčov cítil nejaké zlé flujdum a nedarilo sa hrať pekné šípky takmer nikomu, česť vínimkám. Bazsó, Czucz, Obranec, Janszó bonusy pripísali aj v prvom kole. Vo štvrťfinále skončili všetky zápasy zhodne 3:1 a Semifinále utvorili Jung vs Bilka, v tomto vyrovnanom zápase bol pri koncovke úspešnejší Bilka a zvíťazil 4:3. V druhom Semifinálovom zápase zdolal Keszi Czucza 4:2 a pripísal si zavretie 15 tou, 18tou a bulom. Finálový zápas teda obstarali hráči Bilka vs Keszi, pripísali si bonusy: Norbi zavretie 110 a igor zavretie 18tou a Bingo. Bilka bol opäť na koncovke ten šťastnejší a po vyronanam zápase uzavrel 7.kolo výhrou 4:3.
To je zo 7. Kola všetko a keďže zostava náš okres opäť v červenej farbe Covid Semafóru, budeme hrať ROVNAKO, ako v tomto 7mom kole. Ďakujeme, že ste nás opäť navštívili a prajeme pekné šípky do kola 8ho. Ahooooj Andrej



NZŠL-jeseň-2021-7.kolo_-1