NZŠL jar 2022 1.kolo

V utorok 22.2.2022 sme zahájili sezónu v počte 21 hráčov. Opäť nás navštívii nováčikovia, konkrétne dvojica Krištof Kiss s priateľkou Laurou Kevanovou . Z dôvodu neúčasti Szigetiho a Bilku sa odovzdávanie ocenení presunulo o týždeň neskôr na kolo č. 2. Svojou účasťou nás poctili dve legendy šípok Laci Dianovsky a József Rucska, ktorí prišli pôvodne ako hlavní aktéri avizovanej exhibície. To ešte nevedeli, že si ju strihnú ešte raz v závere. Nebudeme však predbiehať. Rozdelenie do štyroch skupín zaručovalo postup 4rom hráčom z každého celku. Svoje skupiny zvládli najlepšie: Dianovsky, Rucska, Baranyai a Vrabec. Čo sa týka bonusov v tejto časti spomeniem dva údaje. Celkovo padlo v skupinách 23 kusov a z toho 10 kusov nadelil József Rucska sám. A to sa ešte len zahrieval.
Prestávku sme si spestrili aj v novej sezóne našou hrou RÝCHLE PRACHY a k terču sa dostal náš obľúbený „Úchylný Medvedík“ Laci Dianovsky. Vytiahol číslo 95, ale tesne nezasiahol poslednou šípkou T20 a tak nám nechal bank nedotknutý. Nuž nabudúce čaká na štastlivca 80/180€.
Exhibícia: Nasledovala očakávaná exhibícia medzi dvoma skvelými šípkarmi a Laci, napriek niekoľkoročnej prestávke ukázal, že skrátka keď to máš v ruke, tak ani čas ťa nezničí a porazil Joziho 2:0
Osemfinále prinieslo z 8 zápasov absolútne jednoznačných 6 s výsledkom 3:0, jeden s výsledkom 3:1 a posledný napínavý si zahrali Kolár, ktorý ledva postúpil zo skupiny zo 4ho miesta proti Vrabcovi, ktorý presne naopak skupinu prevalcoval a isiel z miesta 1ho. Nuž šípky dopriali úspech Kolárovi, ktorý zvíťazil 3:2.
Štvrťfinále bolo taktiež v jednoznačnom duchu a 3 zápasy boli v jasnej réžii víťazov 3:0, kde treba vyzdvihnúť výkon výborne hrajúceho Baranyaia, ktorému dôchodok jednoznačne svedčí. Jediný zápas, kde súper kládol aspoň nejaký odpor bol Kolár vs Vodička, 1:3.
Semifinále a dva absolútne zhodné výsledky 4:1. Baranyai a Vodička uštedrili svojim súperom zo slušnosti po jednom legu, no trúfam si povedať, že až na pár ľudí, ktorí ešte nie sú v histórii nášho klubu zbehlí, by niekto veľmi ťažko tipoval iných finalistov ako PÁNOV: RUCSKA, DIANOVSKY! Schválne som sa v pavúku vyhýbal komentovaniu ich zápasov, lebo to treba jednoducho vidieť… Napr. Dianovsky nemal šípky v ruke 3 roky, ano 3 ROKY a v kľude uhral 3x 18tou, 3x 15tou, 2x 180 a zavretie 110, vyhral skupinu, prešiel pavúkom sťa lubrigantom hojne namazaný análny kolík veľmi úzkym otvorom a stratil 1 leg, nebyť súpera, ktorý ho tam čakal tak je jasným víťazom kola. Chce sa mi plakať a smiať sa zároveň… ale tak to je! Ok, prejdem k súperovi. József Rucska je iná kapitola, jeden z top hráčov Maďarska je v šípkach aktívny a je to predátor, zacíti krv a ide po nej, kým vám zrazu nepodáva ruku, lebo je po zápase. Po jeho štatistikách zo skupiny pridám, že v jednom zápase (ano ja chápem, že 3 legy sú na meranie priemeru málo, ale …) zahral 12tou, 12tou, 17tou a skončil 3:0 s priemerom 110. Stačí? Nie? Ok tak ešte doplním, v pavúku pridal k 10tim kusom bonusov zo skupiny ešte 12 kúskov v pavúku a vo finále porazil nášho Lacka 4:1. Nám ostáva len tvrdo trénovať, tíško závidieť, alebo kašľať na to a prísť sa len tak zabaviť šípkami každý utorok do dobrej spoločnosti plnej priateľov. To už je na každom, akú cestu si zvolí. Každopádne musíme zagratulovať víťazovi a popriať mu veľa úspechov. Takže GRATULÁLOK JÓZSI

👌
🎯
❤

VIDÍME SA NA DARTS SLOVAK OPEN, ALEBO V UTOROK NA LIGE. Ahooooj

👌
NZŠL-jar-2022-1.kolo_