NZJŠL jar 2022 1.kolo

7.marca 2022 sa začala písať ďalšia kapitola Novozámockého šípkarského klubu, keď sa prvý krát v rámci klubu konala juniorská šípkarska liga. 5-mesačná práca klubu s deťmi prináša ovocie a na prvom kole sa zúčastnil pekný počet 11 detí.

Rozdelení boli do dvoch skupín, z ktorých postupovali do K.O. pavúka najlepší štyria. Hrala sa hra 301 SO na 2 víťazné legy. V A.skupine sa najlepšie darilo Dominikovi Tankovi, ktorý o skóre vyhral skupinu pred Paťom Pukancom, ďalšími postupujúcimi vo vyrovnanej skupine boli Janko Mlatec a Damián Vindiš. B.skupinu ovládol Miško Kristan pred Adamom Bachuríkom a Mateom Šulcom a postup si zaistila zo štvrtého miesta aj Sonka Gašparíková.

V pavúku už juniori narazili na krutosť športu, prehráš – končíš a emócie naberali na intenzite. Bolo úžastné sa pozerať na zápal detí, výrazy šťastia a aj smutné tváre. Tak to má byť. Do semifinále sa prebojovali Tanka, ktorý si poradil so Sonkou 2:0, Adam Bachurík, ktorý v tesnom zápase porazil Janka Mlateca, Damián Vindiš, ktorý postúpil zo štvrtého miesta prekvapil víťaza B.skupiny Miška Kristana a Mateo Šulc v peknom zápase tesne porazil kamaráta z hádzanej Paťa Pukanca.

V semifinále využil Adam Bachurík slabšiu chvíľku Dominika a výsledkom 2:0 postúpil do finále. V druhom veľmi peknom zápase sa šťastie priklonilo na stranu Damiána Vindiša, ktorý prešiel cez Matea do finále po výsledku 2:1.

Historicky prvé finále si ukoristil pre seba Adam Bachurík po výsledku 2:0 a stal sa tak prvým víťazom NZJŠL. Gratulujeme!!!!!

2.kolo sa uskutoční koncom marca, presný dátum ešte potvrdíme po dohode s majiteľom reštaurácie Bažant.

Tešíme sa na vás

NZJŠL-jar-2022-1.kolo_-1