NZŠL jar 2024 3.kolo

3. kolo, 3. Víťaz. Predom by sme sa chceli ospravedlniť za nezrovnalosti v skupine A kde ostal škodný Jozef Takáč, ktorý mal postupovať z 2. miesta. Omyl na našej strane musíme si kontrolovať každý jeden nie nami vyplnený papier (samozrejme aj medzi sebou). Za nezrovnalosti sa ospravedlňujeme! Tradične sme sa utorok stretli v priestoroch Amsterdam clubu za účelom konania sa NZŠL. Tento krát chudobnejší o 1 človiečika oproti posledným kolám, čo znamenalo úplne iný formát a tak sme si prvý krát v tejto sezóne zahrali s skupinách na 2 víťazné legy. Rozdelili sme sa do 4och skupín po 7 hráčov z ktorých následne postupovali 4ia najlepší z každej skupiny do vyraďovacej fázy. Ani toto kolo sa nezaobišlo bez nováčikov čo je samozrejme potešujúca správa pre nás všetkých. Boli nimi Jozef Kováč a Milan Andrášik, pevne veríme, že sa vám páčilo chalani .
Tento formát najviac vyhovoval Marošimu, Porubskému, Hrušovskému a Plavnickému, ktorí vyhrali svoje skupiny. Jediný však Juraj Porubský bez prehry! Za zmienku stojí postup Mareka Tomšíka mladšieho so skóre 3:3, taktiež si pripísal aj svoje prvé súťažné bingo! (Opravte ma ak sa mýlim, minimálne u nás na lige prvé bolo) GRATULUJEME!
Prejdime teda k play-off : Prvé kolo viac-menej až na jedno prekvapenie podľa papierových predpokladov. A tým prekvapením je ,že už v prvom kole vystavil Michael Kuzmický stopku Jurovi Porubskému.
Štvrťfinále: Marekovi Tomšíkovi sa nepodarilo pomstiť syna a skončil rovnako ako on na šípkach Attilu Marošiho zhodne 1:3. Nováčik Andrašík si poradil 3:1 s Kuzmickým. Plavnický vrátil Žigovi prehru z minulého kola hladko 3:0. Súboj dvoch H si chalani užili naplno a o víťazstve Hrušovského s Hakke-m rozhodol až posledný leg 3:2.
Semifinále: V prvom zápase rozhodli skúsenosti a tak najtesnejším rozdielom 4:3 putuje do finále Maroši. Rovnakým skóre zdoláva aj Hrušovský Plavnického.
Finále už malo hladký priebeh a tak sa z premiérového víťazstva na nulu teší Milan Hrušovský, gratulujeme!

NZŠL-jar-2024-3.kolo_