NZŠL jar 2024 10.kolo

Na 10 kole, v ktorom sa hral formát DIDO sa zišlo 20 hráčov, ktorí boli rozdelení do 4 skupín po päť a postupovali najlepší štyria do pavúka. V skupinách sa najviac darilo Šuchovi, Pondelovi, Hakkemu a na prekvapenie nášmu juniorovi Pukancovi, ktorý skupinu zvládol bez prehry a získal skalpy hráčov ako Marosi, či Plavnický.
Rýchle prachy opäť nepadli a tak sa nám bank zvýšil už na 70/170 eur.
Už v osemfinále nám pavúk dal dohromady silnú dvojicu dvojicu Marosi – Tomšík st., kde sa z tesného výsledku 3:2 tešil Attila. Vo zvyšných zápasoch si favoriti postrážili svoje pozície. Vo štvrťfinále si náš nestárnuci Laci Baranay poradil so Šuchom, Šulc zastavil spanilú jazdu juniora Pukanca, Hakke vyhral nad Plavnickým a Marosi po vyradení lídra tabuľky Tomšíka zvládol ďalší ťažký zápas, tentokrát druhého v tabuľke Pondelu porazil 3:2.
V semifinále už ale Attilovi došli sily a jasne prehral s Hakkem 0:4, v druhom semifinále pre zmenu došli sily Šulcovi a nestačil na dobre hrajúceho Laca Baranaya. Laci Baranay tak mal vo fínale dôležitú úlohu a síce, ak by sa mu podarilo vyhrať, tak by sa stal 10-im víťazom ligového kola v jarnej časti a neprerušil by neskutočnú sériu, keď každé ligové kolo malo iného víťaza. Nestalo sa tak, a tak Aurel Hakke je v jarnej časti prvým hráčom, ktorému sa podarilo vyhrať viac ako raz ligové kolo. Ako bonus sa preštrikoval na priebežnú vedúcu pozíciu v tabuľke. GRATULUJEME!!!!

NZŠL-jar-2024-10.kolo_