NZŠL jar 2019 – 20.kolo

Posledné kolo jarnej časti si prišlo zahrať 25 milovníkov šípiek. Poradie na prvých troch miestach bolo už v podstate rozhodnuté, ale zaujímavý bol ešte boj o TOP10.

Prekvapením kola bol určite Tamášov nepostup zo skupiny, vďaka čomu ostal pred bránami TOP10. Naopak v skupine predviedla peknú hru jediná zástupkyňa nežného pohlavia Monika a podarilo sa jej postupovať z druhého miesta 👍🏻

Marekovi sa podarilo rovnako ako minulý týždeň zavrieť 160 a upevnil si tak čelnú pozíciu v tabuľke najvyšších zavretí.

Všetci štyria nasadení hráči sa dokázali prebojovať až do semifinále. V prvom Andrej porazil Fera 4:1 a v druhom otočil Igor Marekovi z 0:2 na 4:2. Finále bolo tak záležitosťou dvoch najvyššie umiestených hráčov v celkovom poradí. Po dramatickom priebehu, keď musel o víťazovi rozhodnúť až siedmi leg, sa z výhry v tomto kole, ako aj v celkovom poradí jarnej časti NZŠL tešil Andrej.

Máme za sebou 10. sezónu NZŠL. V sobotu 22.6. odohráme záverečné turnaje TOP10 a Best of the Rest. Upozorňujeme, že nastala zmena v časoch oproti tým, ktoré boli uvedené v pravidlách!!! Registrácia do oboch turnajov je do 14:00 hod. Pre turnaj Best of the Rest sú potrebné minimálne tri účasti na jarnej časti ligy! Od 14:00 prebehne vyhodnotenie jarnej časti NZŠL a približne od 14:30 sa začnú hrať spomínané turnaje.

NZŠL jar 2019:

🥇 Andrej Jung, 🥈 Igor Bilka, 🥉 Marek Hlavatý

najviac bing 📢 Jung (32)

najviac zavretí 💯➕ Jung (14)

najvyššie zavretie 💯➕Hlavatý (160)

najviac zavretí do 18. 🎯 Jung (39)

najviac zavretí bullom 🎯 Bilka a Hlavatý (9)

plná účasť 20 kôl 👣 Bilka, Bánszki, Čučka, Czápa

NZŠL - 2019_jar_20

TOP10 nasadenie (Polák sa ospravedlnil a nahradí ho ďalší v poradí Marosi):

skupina A: Jung, Keszi, Paál, Beránek, los

skupina B: Bilka, Hlavatý, Bohuš, Martinček, los

los: Bánszki, Marosi

V turnaji TOP10 sa hrá 501 DI DO a je povinný vrchný dresscode!