NZŠL Letná liga 2.kolo

“Nižšia účasť na kvalite rozhodne neubrala!”
Ahoj priatelia, včera sme si odohrali 2hé kolo našej letnej ligy. Dovolenky sa rozbehli naplno a tak sme sa stretli v redšom počte 19 hráčov. Rozdelili sme sa do 3ch 5členných a 1nej 4člennej skupiny, kde sa hralo na 3 víťazné legy a postupovali prví dvaja hráči. Plynulý priebeh nakrátko narušila moja chyba pri nešťastne určených názvoch dvoch skupín, čo spôsobilo komplikácie v pavúku. Týmto sa verejne ospravedlňujem Igorovi Bilkovi. Dávať pozor na priebeh, odpovedať na hráčske otázky, sledovať vaše zápasy a popritom vyhrávať tie svoje je podľa mňa nad ľudské sily jedného jedinca a tak prejdem rovno k FINÁLE. Záverečný zápas sme tentokrát obstarali JA s Igorom, keď sme v semifinále zhodne porazili svojich súperov 4:2 Hlavatého a Czucza. Posledný zápas dňa bol nadmieru kvalitný, poviem na rovinu, obaja sme hrali svoje “takmer” najlepšie šípky. Na záver po všetkých možných nervoch z tohto ligového kola som tak ako v semi aj vo finále ustrážil svoju psychiku (už bolo načase) a zvíťazil som 4:2 aj nad Igorom vo veľkom štýle.
Finálové priemery: Jung 76,18 vs Bilka 73,26 Bilka: zavretie 17tou šípkou a 180ka Jung: zavretie 17,18tou šípkou, 180ka, zavretie 122, zavretie Bullom.
Takže toľko k druhému kolu, všetko ostatné sa dozviete v tabuľkách. Je leto a tak som to trochu s článkom odflákol, odchádzam k bazénu naberať ďalšie sily a trénovať. To isté odporúčam aj Vám……Cmuk 😉🔆🎯