NZŠL 20.KOLO

finalisti 20.kola

Tak a jarnú časť NZŠL máme zdarne za sebou. V 20. kole aj napriek teplu prišlo 24 šípkárov, z ktorých sa najviac darilo Frantovi, keď vo finále porazil Andreja.

Chcel by som sa poďakovať za celú jarnú časť Andrejovi Jungovi a Vladovi Polákovi za zdarnú spoluprácu v rámci komisie a PR. Snažili sme sa o plynulý priebeh súťaží, k čomu nám určite pomohla ďalšia miestnosť, ktorá odľahčila časovú záťaž hlavne pri veľa účastníkoch. Taktiež sa nám podarilo pritiahnuť REGIÓN ZÁPAD, kde sme tesne nezlomili dlhodobý celoslovenský rekord v počte hráčov. V rámci NZŠL sa nám prestriedalo 56 hráčov čo je taktiež najviac odkedy sa hrá v NZ liga. Veľká vďaka patrí všetkým hráčom zo Zemného, ktorí sa stali pravidelnými a kvalitnými hráčmi v našej lige. Samozrejme nesmieme zabudnúť na naše stálice, ktoré so každý týždeň našli cestu na Nábrežnú 1, kde ich s úsmevom na tvári hostili Janka a Erika, bez ktorých by súťaž nebola fun.

Zo štatistík: Kompletnú porciu kôl odchodili: Franta Šulc, Tomy Furmánek, Zsolti Domanizsa a Peťo Torok. Ďakujeme

Najviac bíng nabúcha Andrej ,keď ešte do poslednej chvíle sa naťahovali s Frantom, ale nakoniec zdarnejšie pre Andreja 23:22.

Najvyššie zavretie nám predviedol Marek 160.

Najviac zavretí do 18,15 mal Doctore 32.

Do 12 sa podarilo zavrieť Vladisovi.

Najviac zavretí bullom hodil Doctore 8.

A to najdôležitejšie víťazom jarnej časti NZŠL sa FRANTA, keď sa mu podarilo prehupnúť cez tisícku bodov. Striebro putuje do rodiny Jungovcov a bronz Doctoremu. GRATULUJEME

Finálové turnaje Best of the rest a TOP 10 sa budú konať 17.6. od 11:00 rest od 14:00 Topka.

TOPKA: Franta , Andrej , Doctore, Marek , Vladis, Zsolti, Dalibor, Fero, Douza, Furmy (náhradníci: Varga, Gazso, Kamenický, Jozaf)Jar-2017-zápis-20.kola