2.kolo NZŠL jar 2018

13. februára si prišlo zahrať druhé jarné kolo 28 šípkarov, z toho jedna zástupkyňa nežného pohlavia Monika. Tej sa podarilo získať skalp jedného z najlepších hráčov NZŠL, keď v skupine vyhrala nad Norbertom!

Po prvý raz sme mali možnosť otestovať rozdelenie 28 hráčov do štyroch skupín a vďaka bezproblémovému prístupu všetkých zúčastnených turnaj prebehol bez komplikácií. Všetci si dosýta zahrali a boli sme svedkami viacerých pekných zavretí… navrátilec Adam buchol spôsobom T19, D20, D20 pekných 137, stále sa zlepšujúci Tibor 150 a zatiaľ to najvyššie sa zrodilo vo finále…

Tam sa aj v druhom kole stretli zástupca Zemného proti (ex) zástupcovi z Nových Zámkov 🙂  Podobne ako v prvom kole sa z víťazstva tešilo Zemné. Tamáš využil Norbertove zaváhania pri zatváraní a porazil ho 4:3. Popritom sa mu podarilo zatiaľ najvyššie zavretie v jarnej časti 152.

V treťom kole otestujeme novinku tzv. Funny kolo. Rozdielom oproti klasickým kolám je, že po rozdelení do skupín sa nebude hrať ako obvykle 501DO, ale hráč sa dozvie tesne pred každým zápasom akú hru v tom konkrétnom zápase odohrá. Rozhodne o tom hod kockou, ktorú hodí rozhodca zápasu. Podľa hodeného čísla sa hrajú tieto hry: 1. Chicago, 2. Kriket, 3. Chrústov poldecák, 4. 301 DO na tri víťazné legy, 5. Doublové hodiny a 6. Master in – Master out. Viac sa o Funny kole a jednotlivých hrách dozviete v sekcii PRAVIDLÁ – JAR 2018.

2018_jar_02