3.kolo NZŠL jar 2018

Tretieho experimentálneho Funny kola sa zúčastnilo 26 šípkarov, ktorí boli rozlosovaní do 4 skupín. Celkovo sa Funny kolo stretlo s väčšinovou priazňou, tak do konca tejto sezóny sa ešte jedno možno dve funny kolá uskutočnia. V tomto kole sa bonusy okrem vyhratých zápasov v skupine nerátali, ale aj napriek tomu sme ich niekoľko videli. V samotnom finále padli až 4 (bingo, zavretie do 15tej aj do 18tej a zavretie 100+).

V skupinách a aj v pavúku sa až do konca hralo na 2 víťazné legy (Chicago, kriket, Chrústov poldecák, doublové hodiny a master in – master out), iba 301DO sa hrala na 3 víťazné, čiže prvok šťastia hral väčšiu úlohu. Najlepšie sa s tým popasoval Norbi, ktorý v peknom finále porazil Andreja v hre Chrústov poldecák 2:1.

Žiaľbohu, už v 3.kole musela komisia riešiť priestupky a to hneď u dvoch hráčov, menovite Dominika a Tamáša, ktorí odmietli písať zápas a ani nenahlásili za seba náhradu. Obaja hráči obišli zatiaľ s podmienkou, že už sa to nebude opakovať (to znamená, že ak sa podobný priestupok zopakuje, budú im odobraté body)… veríme, že to bolo len jednorázové zaváhanie, ale pravidlá platia pre všetkých rovnako.

2018_jar_03