MASTER západ 1

V sobotu 22.9.2018 sme hostili v spolupráci so ZŠO turnaj Master západ  1 v steelových šípkach.

Do turnaja žien sa prihlásilo 5 žien,  turnaj juniorov si zahralo 9 hráčov a hlavného turnaja sa zúčastnilo neuveriteľných 60 hráčov, čo je nový rekord účasti na tejto kategórii turnajov.

Ženský turnaj ovládla bez prehry Kika Salczerová z Trnavy. V turnaji juniorov sme mali dvojnásobné zastúpenie v podobe Mateja Kajana a Davida Szaboa. Obaja ešte len začínajú so šípkami, ale svojich súperov sa nezľakli a Maťko dokonca aj jeden zápas vyhral. Celkovým víťazom turnaja sa napokon stal bez prehry Michal Chovanec.

Hlavný turnaj prebiehal v šestnástich skupinách z ktorých do vyraďovacej časti postupovali dvaja najlepší z každej skupiny. Z početných zástupcov nášho klubu sa darilo hlavne Vladovi a Norovi, ktorí skončili vo štvrťfinále. Najviac však prekvapil Marek, ktorý sa dokázal prebojovať až do finále, kde však už nestačil na Roba Žilku z Dubnice nad Váhom a podľahol mu 4:5.

Ďakujeme všetkým zúčastneným za výbornú atmosféru pri povzbudzovaní a veríme, že sa spolu stretneme aj na dalších turnajoch 🎯

Stream z finále juniorov a semifinále a finále hlavného turnaja si môžete pozrieť tu: