NZŠL jeseň 2018 – 14.kolo

Presne 20 šípkarov si prišlo zahrať 14. kolo jesennej časti NZŠL. Toto kolo sa určite zapíše do ligových análov (pozdravujeme Laca 💩 a príď nás aspoň pozrieť) a to nielen preto, že finále malo ako málokedy fanúšikovskú základňu, ale hlavne jeho záver bol plný emócií… Feri to konečne zvládol!!!

Ale pekne po poriadku… Z každej skupiny postupovali štyria najlepší. Prekvapením kola bolo skoré vypadnutia dvoch najvyššie nasadených… Igor stroskotal v osemfinále na výborne hrajúcom Mariánovi a Vlado vo štvrťfinále na hrdinovi kola Ferovi.

Finálový zápas bol súbojom Dalibora s Ferom. A bolo sa veru na čo pozerať. V tomto dramatickom predstavení viedol Feri už 3:0, ale Dalibor sa nevzdal ani za tohto stavu a vyrovnal na 3:3… V rozhodujúcom legu Dalibor nevyužil dve šípky na D20 a následne Feri ukážkovo na dve šípky vybavil 48 (16 a D16) a po dlhých rokoch navštevovania NZŠL, presne pri svojej 174 účasti sa mohol naplno tešiť z finálovej výhry… Zo srdca mu všetci blahoželáme a veríme, že čoskoro pridá ďalšie víťazstvá 🏆

Ďalšie kolo bude doublové, tak všetci pekne potrénujte double… bude sa hrať 501 DI DO 🎯

NZŠL - 2018_jeseň_14