NZŠL jeseň 2021 17.kolo – ukončenie sezóny

17. Kolo NZŠL a výsledky Sezóny Jeseň 2021. V utorok, na poslednom kole sme sa stretli v počte 19hráčov. Postupovali 4ja. Privítali sme medzi nami novú nádej, v podobe juniorky Vanessi Jozafovej. Zapísala sa v našich radoch hneď jednou výhrou v skupine a postupom do vyraďovačky. Paráda, nech sa darí! Svoje skupiny zvládli najlepšie: Marosi, Vodička, Keszi a Baranay. Skupiny boli na bonusy skúpe, celkovo ich v tejto fázy padlo iba 7ks. Prestávku medzi základnou časťou a Play off sme si spestrili hrou RÝCHLE PRACHY. Dopadlo to takto: Vyžrebovali sme nováčika Vanessku Jozafovú, no tento večer na ňu toho bolo trochu moc… a tak sme peniažky v poslednom kole nerozdali.
Osemfinále prinieslo najzaujímavejší zápas medzi Szigetim a Vrabcom, ktorý mal kvalitu na oboch stranách a skončil tesne 3:2 pre Gergelya. Svoj prvý postup si užila aj Vanessa Jozafová, naša juniorka uštedrila leg aj nášmu čerstvému dôchodcovi Lacimu Baranayovi. Na výhru ešte chýbajú skúsenosti a medzigeneračný zápas skončil 3:1 pre Laciho. Vo štvrťfinále však Baranay podľahol rovnakým výsledkom 1:3 s Bazsóm Kristiánom. Keszi prešiel cez Czucza, Vodička ukoristil skalp Bilku a v poslednom zápase bolo opäť dusno pri výbornej hre Marosiho a Szigetiho. Attilla mal dnes skvelú formu a zvládol tento duel 3:2. Semifinále Keszi zahral jak za mlada a buchol najväčšie zavretie sezóny 155. Bazsó hral slušne no Norbimu padalo a do finále sa dostal výhrou 4:2. V druhom zápase zviedli proti sebe svoje oceľové hroty nebezpečný Vodička a odhodlaný Marosi. Attilla bol preskúšaný z predchádzajúceho zápasu a pevné nervy udržal aj v semifinále, keď tesnúčko 4:3 prekĺzol do finále ku Keszimu. Finále, pomerne jednoznačný výsledok 4:1 v réžii Marosiho je jasnou zvesťou zlepšujúcej sa Attillovej psychiky v dôležitých momentoch. GRATULUJEME!!! Spoznali sme víťaza posledného kola a uzavreli sme tabuľku celej sezóny. Víťazom sa stal Gergely Szigeti a stáva sa po tretí krát Majstrom NZŠL, tentokrát v sezóne Jeseň 2021. Druhé miesto si vybojoval Igor Bilka a tretie Tamáš Czucz. Všetkým patrí naše uznanie a gratulácie.
Bonusové súťaže: Najväčšie zatvorenie: 155 Norbert Keszi
Najviac zatvorení 100+: 10x Szigeti/Bilka
Najviac Bíng 180/171: Tamáš Czucz
Najviac zavretí do 18tej š.: 27x Szigeti/Bilka
Najviac zavretí Bullom: Igor Bilka
Najdôležitejšia cena pre tých najskalnejších hráčov, ktorí nevynechali jediné kolo sezóny. Napriek, práci, rodine, cestovaniu a covidu!!! Sú to títo PÁNI: Gergely Szigeti, Tamáš Czucz a František Šulc.
Okrem nich sa na našej lige zúčastnilo spolu 79 rôznych hráčov a hráčiek z rôznych kútov okolia aj Slovenska. ĎAKUJEME. ZA VEDENIE: Vám všetkým sa chceme poďakovať. Bola to zatiaľ tá najnáročnejšia sezóna, aká tu kedy bola. Zmena priestoru, štýlu súťaže, posun o míľové kroky, opustenie komfortnej zóny v starej Aréne. Vôbec sme netušili ako to celé prijmete priatelia. Bol to risk a dovolíme si tvrdiť, že tentokrát sme získali všetci. Získali sme nového partnera Janka Benzeho a jeho zázemie, ktoré sa stalo naším spoločným. Jemu a celému osadenstvu Reštaurácie Zlatý Bažant patrí naša absolútna VĎAKA.
Určite najvýznamnejšou vecou, ktorá sa nám v rámci OZ podarila, bol rozbeh šípkarskej akadémie pre našu mládež, kde máme v krúžku 18 juniorov, ktorí sa pravidelne stretávajú 2 krát do týždňa na pravidelných tréningoch, čo je krásne číslo na rozbeh.
Moje slovo na záver… … keďže Vám to tu opäť reprodukujem počas takmer celej 3tej sezóny. Dovolil som si zopár riadkov navyše: Prešli a stále si prechádzame najhoršou krízou, aká tu bola v modernom svete. Všade okolo je posledné dva roky cítiť dopady tohto všetkého. Na podnikaní, slobote, zdraví, životoch a najsmutnejšie, že aj na ľudskej spolupatričnosti a empatii. Šípky však ľudí spájajú a to sme vnímali počas celej sezóny. Áno, panovali slovné prestrelky a rôzne názory sa šírili ako divé prítoky rieky. Dôležité však bolo, že všetky tieto prítoky, či už zbujnené či tiché sa vlievali do jednej mocnej rieky a tou bola chuť zísť sa a užiť si šípky. Ponadávať si na dable, tešiť sa z bonusov, dať si pivko so spoluhráčmi. Uvoľniť sa z každodenného pekla, ktoré zúri okolo nás. Preto sme tu, pre to robíme, čo robíme a robíme to pre nás všetkých. Hrajme, bavme sa a buďme k sebe empatickí. Veď aj tak si po zápase podáme ruky. ĎAKUJEM CHALANI: FERI, VLADKO, BEBE, TEKY za super sezónu a najlepšiu spoluprácu, zvládli sme veci o akých sme len snívali a ďalšie fantastické veci nás čakajú!!! Mám Vás rád… Ahooooooj Všetci

🎯
❤
🤝
NZŠL-jeseň-2021-17.kolo_