NZŠL jeseň 2018 – 17.kolo

Rok 2019 sme v NZŠL privítali v počte 21. Po prípitku na zdravie nášho “Highlandera” Zsoltiho sme v štyroch skupinách začali boje o postup do pavúka.

Zo štyroch nasadených sa len Marekovi nepodarilo vyhrať svoju skupinu, keď skončil až tretí. A skupinu ovládol Fero, ktorý zas prekvapujúco podľahol v boji o semifinále Markovi zo Zemného.

V prvom semifinále sa tak stretli skoro menovci Mark a Marek. Miesto vo finále si po výsledku 4:1 vybojoval Marek.

Druhé semifinále obstarali druhý a tretí v celkovom poradí, čiže Igor a Vlado. Viac šťastia pri zatváraní mal Vlado a aj vďaka tejto výhre sa mu podarilo stiahnuť stratu na Igora.

Vstup do finále sa lepšie vydaril Marekovi, keď viedol už 3:0 a mal dokonca aj niekoľko matchdarts, ale nevyužil ich. Vlado stiahol stav na 3:2 a nabudený v šiestom finálovom legu hodil dve bingá, ale ani to mu nestačilo a Marek zavrel tento leg 17. šípkou a ovládol tak 17. kolo NZŠL a navýšil svoj náskok na celkovom prvom mieste. Medzi druhým a tretím je už rozdiel len 12 bodov. Pred nami sú ešte tri kolá a potom nás čakajú záverečné turnaje TOP8 a Best of the Rest. Tí, ktorým ešte chýbajú účasti, aby si mohli v týchto turnajoch zahrať, neváhajte a utorok vás čakáme 🎯

Prehľad 17.kola:

NZ?L - 2018_jese?_17